E-boek
Nederlands

Godin, held

Gustaaf Peek (auteur)

Godin, held

Gustaaf Peek (auteur)
Genre:
Wat is liefde? Is het een werkelijkheid geworden droom of zelfbedrog? Het hart is onvoorspelbaar, de mens een tegenstrijdig wezen. Wat is intimiteit? Tessa en Marius zijn hun hele leven verliefd. Ze ontmoeten elkaar op school en kunnen elkaar daarna niet meer vergeten. Soms zijn ze samen, soms niet. Jarenlang leven ze van geheime ontmoetingen in hotelkamers. Een romance met vele namen: bevlieging
Onderwerp
Liefde
Titel
Godin, held
Auteur
Gustaaf Peek
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Querido, 2014
231 p. (1068339 bytes)
ISBN
9789021456843

Andere formaten:

Over Gustaaf Peek

CC BY 4.0 - Foto van/door Vera de Kok

Gustaaf Peek (Haarlem, 1975) is een Nederlandse schrijver. Peek studeerde Engelse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie richtte hij zich in eerste instantie op het schrijven van poëzie. Gedichten van zijn hand, evenals enkele korte verhalen, zijn onder meer verschenen in Lava, De Tweede Ronde, Tzum en Nymph. In de zomer van 2006 publiceerde uitgeverij Contact zijn debuutroman Armin. Deze titel verwijst naar het romanpersonage Armin Immendorff, een jonge SS'er die als verloskundige aangesteld is in een ziekenhuis van Lebensborn.

In 2008 verscheen zijn volgende roman Dover. In dit boek is de Chinese vluchteling Tony de hoofdfiguur van een drama dat zich begin deze eeuw ook werkelijk heeft afgespeeld, toen 58 illegale Chinezen per vrachtschip in Dover aankwamen maar gestikt bleken te zijn in een tomatencontainer. Peek maakte in 2009 een overstap naar uitgeverij Querido.

In september 2010 publiceerde Querido zijn derde roman …Lees verder op Wikipedia