E-boek
Nederlands

Hard hart

Ish Ait Hamou (auteur), Lies Lavrijsen (vertaler)

Hard hart

Ish Ait Hamou (auteur), Lies Lavrijsen (vertaler)
Genre:
De jonge Tom Macleigh laat de bedrukte sfeer van zijn ouderlijk huis en de voorspelbaarheid van zijn saaie provinciestadje achter zich om te gaan studeren aan de universiteit van Boston. In de anonimiteit van de grootstad bloeit de teruggetrokken jongeman langzaam open: hij staat op eigen benen, maakt enkele intrigerende nieuwe vrienden en komt in de ban van zijn bloedmooie studiegenote Rachella.
Onderwerp
Liefde, Vriendschap
Titel
Hard hart
Auteur
Ish Ait Hamou
Vertaler
Lies Lavrijsen
Taal
Nederlands
Oorspr. titel
The dark room
Uitgever
Antwerpen: Manteau, 2014
110 p. (ePub2)
ISBN
9789460414022

Andere formaten:

Over Ish Ait Hamou

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Ish Ait Hamou (Vilvoorde, 9 april 1987) is een voormalig (hiphop)danser, choreograaf, televisiepresentator en auteur van Marokkaanse afkomst. Sinds 2017 is Hamou stadsambassadeur van de stad Vilvoorde.

Doorbraak

In 2005 kreeg Ait Hamou een opdracht als choreograaf bij Adidas in Duitsland, waarna hij een driejarige samenwerking aanging met het agentschap dat hem de opdracht bij Adidas bezorgde.

Televisie

Ait Hamou was in Nederland en Vlaanderen te zien als choreograaf in So You Think You Can Dance, waar hij later als jurylid zou fungeren. Daarnaast was hij onder andere te zien als choreograaf in Dansdate en als deelnemer in Terug naar eigen land. In 2016 presenteert hij het dansprogramma Alors on danse.

Bibliografie